تولید رنگدانه‌های محصولات پروتئینی فرآوری شده

شرکت توسعه دانش‌بنیان سینا به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در نظر دارد در راستای دستیابی به خودکفایی و استفاده از توانمندی‌های بومی، به سرمایه‌گذاری روی تولید رنگدانه‌های محصولات پروتئینی فرآوری شده در جهت رفع نیاز داخلی این محصول بپردازد.

یکی از عومل موثر در بازارپسندی محصولات صنایع غذایی، خصوصا محصولات پروتئینی فراوری شده نظیر کالباس، ویژگی‌های ظاهری و رنگ آن است. از آنجایی که این محصولات باید تداعی‌کننده‌ی مصرف گوشت باشد، از نظر رنگ باید ویژگی‌های مشابهی را داشته باشد. استفاده از رنگدانه‌های قرمز برای نیل به این هدف اهمیت ویژه‌ای دارد. رنگدانه‌هایی نظیر عصاره‌ی پودری و اولئورزینی پاپریکا، کارمینیک اسید، موناسکوس، آناتو، آب چغندر، آب ترب، لیکوپن، آستازانتین، هم و غیره از رنگدانه‌های قرمز مورد استفاده در صنایع غذایی هستند. ویژگی‌های رنگدانه‌های مورد استفاده در صنعت محصولات پروتئینی فراوری‌شده، تناژ رنگی مناسب (قرمز-صورتی)، پایداری اکسیداتیو مناسب، پایداری حرارتی و تناسب با سایر اجزای فرمولاسیون است. نظر به مصرف بالای رنگدانه‌ها خصوصا رنگدانه‌های قرمز طبیعی در صنعت غذایی کشور، تولید این مواد اولیه می‌‌تواند علاوه بر تکمیل زنجیره‌ی ارزش محصولات کشاورزی، اشتغالزایی، خلق ثروت و... از خروج ارز نیز جلوگیری کرده و کشور را به خودکفایی برساند. تولید هر رنگدانه‌ی قرمز طبیعی که با صنعت گوشت تناسب داشته باشد، مطلوب این فراخوان خواهد بود.

برای دریافت RFP طرح کلیک کنید.

برای ثبت‌نام در طرح کلیک کنید.

 


نظر شما